HTML

Artistic Nude

László Tasnádi

Harmony of Soul and Body



A fotózás iránt érdeklődőknek szeretnénk egy, egy hetes fotográfiai nyári kurzust kínálni, ahol mind a test és a lélek kapcsolatát kutatjuk a fotó szemszögéből.

Budapest egyik reprezentatív helyén, a Gellért hegyen a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola Kollégiumában tartjuk a kurzusokat. Profi fotós, sminkes és modellek segítenek elsajátítani a fotózás alapjait.

Foto Kurs

Névjegy létrehozása

We would like to offer a one week summer course for those who have interest on photography. We will discover the body and soul connection from the photography aspect. The course will take place in the hostel of Fine and Applied Arts secondary school which is located at Gellért hegy and is one of the most famous parts of Budapest. Professionals as photographer, make up man, and models will take you to learn the bases of photography.

Hotels

Archívum

Statisztik

Website counter

Aktfotó kurzus Budapesten

2011.04.04. 16:56 :: coordinator

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://photocourse.blog.hu/api/trackback/id/tr842799249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása